Avoimet puutarhat -tapahtuma - tule mukaan tekemään päivää yhdessä!

22.5.2023

Avoimet puutarhat -tapahtumaan valmistautuminen on alkanut!

Löydät Onnelan ilmoitustaululta listat, joiden kautta voit ilmoittautua mukaan tapahtumapäivän järjesteyihin. Hienoa, jos mahdollisimman moni avaa oman puutarhapihan kävijöiden tutustuttavaksi ja ihailtavaksi. Sunnuntaina 9.7. klo 12-17 olevaan tapahtumaan tarvitaan myös mm. opastajia ja kahvilan pitäjiä. Ja jotta kahvilaa voidaan pitää, niin mm. leipojia tarvitaan myös. Tarkoitus on kokoontua kesäkuun alkupuolella pienemmissä porukoissa suunnittelemaan tapahtumaa. Voit myös ehdottaa omaa panostasi päivään - miten haluaisit osallistua? Mitä ehdotat?

Onnelan ilmoitustaululla olevien listojen lisäksi voit ilmoittautua mukaan yhdistyksen sähköpostin kautta. Tuo viestissä selvästi esille, miten haluat olla mukana. Esimerkiksi "Avaan ja esittelen omaa puutarhapihaani tapahtuma päivänä. t. Pekka Puutarhuri + mökkiosoite ja puhelinnumero" 

Puutarhapäivien tämän vuoden yhteiseurooppalainen teema on Puutarhan sävelet, jolloin sekä luonnon että musiikin äänet saavat kuulua puutarhoissa. Nyt myös kierrätetään kompostoimalla! Tapahtuman järjestää Puutarhaliitto yhteistyökumppaneineen. Mukana ovat muun muassa Martat, joiden teemana tänä vuonna on kompostointi puutarhassa. Mm. tämän teeman innoittamana esitelemme päivän aikaan hienosti aluellamme kehitettyä auma -toimintaa.