Saunominen

Alueella on käytössä kaksi saunaa. Yhteinen isosauna, jossa on erilliset sauna- ja peseytymistilat naisille ja miehille lämpiää kolmekertaa viikossa toimikauden aikana aina tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.  Yhteistä saunaa lämmitetään mökkiläisten toimesta kiertävällä vuoroperiaatteella. Saunanlämmittäjä huolehtii saunan perusperusta lämmitysvuoron jälkeen. 

Alueelle on myös vuokrattavissa oleva nk. perhesauna Löylylä,  joka on varattavissa jäsenille toimikauden aikana sopimuksen mukaan. Päivän ensimmäinen vuoro huolehtii saunan lämmityksestä. Jokainen löylylän vuokraaja huolehtii oman vuoronsa jälkeen saunan peruspesusta ja siistimisestä. Tutustuthan löylylän ohjeisiin huolellisesti ja huomioit 15min tuuletusajan vuorojen välissä. 

Saunoihin järjestetään noin 3-4 viikonvälein toimikauden aikana erillisiä tehopesuvuoroja, mistä mökkiläiset huolehtivat yhteisesti erillisen kiertojärjestyksen mukaisesti. Mikäli estyt pääsemästä omalle pesuvuorolle paikalle, täytyy sinun hoitaa sijainen tekemään pesuvuoro. 

Yhteisen saunarakennuksen yhteydessä on erillinen suihkutila, joka on mökkiläisten käytössä toimikauden aikana. Suihku toimii 20cnt kolikoilla. 

Mökeille tai palstoille omien suihkujen ja saunojen rakentaminen on kielletty.