Uutisia

[1-15] [16-30] [31]
Syystiedote (13.9.2018)
LENTOPALLO (6.9.2018)
Syyskuussa sauna-aika on tunnin lyhyempi, klo 18-20
Saanko luvan? (25.8.2018)
Hyvät mökkikylän asukkaat! Onnelan parkkipaikat on tarkoitettu Onnisopen mökkiläisille ja vielä tarkemmin rannan puolen mökkiläisten käyttöön! Kun tulette autoillanne muilta mökkikylän alueilta saunaan, uimaan tai muuten Onnelan alueelle, niin pysäköikää autonne Varsalan eteen tai muille paikoille, kuin merkitylle pysäköintialueelle, on todella turhauttavaa etsiä paikkaa autolleen, kun parkkipaikat on täytetty muiden, kuin niiden autoilla, joille parkkipaikat on tarkoitettu! Opastakaa myös vieraitanne pysäköinnin suhteen. Lisäksi, jos perheellänne on useampi auto tai muu kulkuväline käytössä, niin viekää se toinen isolle parkkipaikalle.
Kuivaa sahanpurua (18.7.2018)
Jos joku tarvitsee kuivaa sahanpurua, niin sitä voi hakea pikkusaunan purkutyömaan lähistöltä. Kolme jätesäkillistä valmiina...toki pienemmissäkin erissä, tarpeen mukaan.
Pikkusaunan purkaminen on käynnissä, välttäkkää kulkemista purkutyömään välittömässä läheisyydessä, koska maassa voi olla nauloja tai muuta purkutavaraa, mihin voi loukata itsensä. Opastakaa myös lapsia kiertämään työmaa-alue. Myös piippua joudutan purkamaan siksi, ettei se kaatuisi hirsien päälle ja siksi myös tiiein kappaleita voi lennellä ympärinsä!
RSS